Bekijk EllaHaarWerk op Facebook

Werkwijze

Hoe werkt EllaHaarWerk

In een intakegesprek bespreken we alle mogelijkheden en verzamelen we informatie om tot de juiste keuze te komen, variërend van haarwerk tot mutsjes of andere hoofdbedekkingen. Bij de keuze voor een pruik past u bij de volgende afspraak de speciaal voor u geselecteerde haarwerken. Het gekozen haarwerk wordt geknipt en afgestemd op uw persoon en u leert hoe u het gebruikt, in model brengt en onderhoudt. Bij de keuze voor een maatwerk wordt het haarstuk/pruik speciaal voor u gemaakt.

Levertijden en reservering haarwerken

Bij confectiehaarwerk is de levertijd per direct of uiterlijk binnen twee werkdagen. Bij maathaarwerk is de levertijd binnen 12 weken. Reservering van haarwerk is mogelijk voor een periode van 3 tot 6 weken.

Verzekering

De verzekeringsprocedure regelen wij voor u. De vergoeding is een jaarlijkse vergoeding, zodat u hier ieder jaar opnieuw weer recht op heeft bij het aanschaffen van een nieuw haarwerk of pruik. De kosten worden afhankelijk van uw dekking soms tot 100% vergoed door de verzekeraar. Het is bovendien altijd mogelijk om een haarwerk binnen uw verzekerde bedrag aan te schaffen. EllaHaarWerk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Extra's EllaHaarWerk!

  • Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding van cliënten die in aanmerking komen voor de zogeheten cold-cap methode. Dit is een behandeling waarbij haaruitval als gevolg van chemotherapie wordt beperkt door koeling van de hoofdhuid. U kunt deze behandeling combineren door gratis een haarwerk in optie te nemen.
  • Ella blijft bij u betrokken.
  • Tot een jaar na aanschaf krijgt u kosteloos service en onderhoud van uw haarwerk.
  • Wanneer na chemotherapie of bestraling uw haar weer gaat groeien, is de eerste knipbeurt gratis.
  • Speciaal voor oncologiepatiënten organiseert EllaHaarWerk een paar keer per jaar een verwenochtend. Haar, huid, handen, voeten, make-up, kleuradvies en een massage, even weg van het medische.
  • Voor de stichting haarwensen kunt u bij Ella HaarWerk uw haar doneren. Hier worden gratis kinderpruiken van gemaakt. Het haar moet minimaal 30 cm lang zijn en in een vlecht aangeleverd worden. Alle natuurlijke kleuren, behalve grijs zijn welkom. Vanzelfsprekend willen wij uw haar ook afknippen voor dit goede doel. Ella HaarWerk is een inzamelpunt. Wij nemen tweedehands haarwerken in en staan deze af aan een stichting die haarwerken schenkt aan financieel minder bedeelden. Het Haarwerk moet in een goede staat zijn en schoon en droog ingeleverd worden. Ella HaarWerk garandeert dat uw haarwerk een goede bestemming krijgt!

Nazorg

Wij verlenen te allen tijden nazorg aan het door ons geleverde haarwerk. Mocht het niet naar uw wensen zijn, dan kunt u altijd terug komen en het in goed overleg wel naar uw wensen maken. EllaHaarWerk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars, ANKO gecertificeerd en voldoet aan alle eisen. Ella HaarWerk is aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie van de ANKO sectie haarwerken.

Uw eventuele klachten zullen wij snel en respectvol behandelen volgens onze klachtenprocedure. Deze procedure kunt u hier nalezen en eventueel downloaden en/of printen. U kunt uw klachten melden door hier de klachtenbrief te downloaden en/of printen en aan ons te sturen. Ook onze algemene voorwaarden kunt u hier nalezen en downloaden en/of printen.

Anko Haarwerk Specialist
U kunt ook bij ons terecht
voor borstprotheses &
speciale lingerie via
EllaOpMaat borstprotheses en speciale lingerie
Ambachtweg 12   2841 LZ Moordrecht   &   Groene Hart Ziekenhuis   Bleulandweg 10   2803 HH Gouda    M 06 1262 7030   info@ellahaarwerk.nl