Bekijk EllaHaarWerk op Facebook

Ervaringen

Annette

"Zo'n anderhalf jaar geleden kwam ik in contact met Ella. Ik kreeg door omstandigheden kalende plekken. Eenmaal bij Ella stelde ze me gerust en hebben we besproken wat de beste oplossing is. We hebben een mooie pruik uitgezocht. Daar nam ze alle tijd voor. Wat een geduld heeft ze! Aangezien ik een twijfelaar ben. Ook voor tussentijds knippen, stylen en krullen van de pruik kan ik altijd bij haar terecht. We hebben dan ook altijd fijne gesprekken! Ella is een lieve vrouw met het hart op de goede plaats!"

Lia

"De juiste persoon op de juiste plaats! Bij Ella HaarWerk krijg ik alles wat ik graag overal zou willen ervaren; vriendelijk, meelevend, neemt de tijd, veel mogelijkheden en veel goede service! Kortom een adres dat je niet meer laat gaan!"

Mevr van H.

"Wat voelde ik mij ellendig te weten dat ik ook nog eens mijn haar zou verliezen door de chemo. En wat zag ik op tegen de stap op zoek te gaan naar het juiste adres voor een pruik. Maar wat was de opluchting groot toen ik bij Ella HaarWerk aan het goede adres bleek te zijn. Kaal zijn is nog altijd niet leuk, maar wat een prachtige pruik en wat een fijne begeleiding. Meiden, chapeau!"

Thea

"Eindelijk weer het gevoel dat ik mijn eigen haar weer heb. Na jaren getob, bij Ella een geweldige oplossing gevonden. Eerder droeg ik altijd haarstukjes die ik zelf op en af moest zetten. Ik vond het altijd moeilijk om elke avond geconfronteerd te worden met mijn kale plek en extreem dunne haar. Nu zit het geplakt en kan ik er gewoon mee slapen. Heel blij mee."

Mirjam

"Ella bedankt dat je mij door deze moeilijke periode hebt heengeholpen, niemand kon zien dat ik een pruik droeg."

M.de P.

"Ella HaarWerk het aanbevelen waard!!"

Anko Haarwerk Specialist
U kunt ook bij ons terecht
voor borstprotheses &
speciale lingerie via
EllaOpMaat borstprotheses en speciale lingerie
Ambachtweg 12   2841 LZ Moordrecht   &   Groene Hart Ziekenhuis   Bleulandweg 10   2803 HH Gouda    M 06 1262 7030   info@ellahaarwerk.nl