Bekijk EllaHaarWerk op Facebook

Assortiment

Pruiken en haarwerken

Andere hoofdbedekkingen Haarwerken zijn er in allerlei soorten. Gemaakt van echt haar of verschillende soorten kunstvezels. Je hebt maatwerk en confectiewerk; haarwerken die je zelf op en af kunt zetten, maar ook haarwerken die permanent bevestigd zijn. Bij deze methode wisselen wij het haarstuk na een paar weken en heeft u meerdere stukken nodig. Eigenschappen van kunstvezels zijn dat deze vormvast zijn, goed in model blijven en licht in gewicht zijn.

Bij echt haar moet u het in de meeste gevallen na een wasbeurt nog in model brengen door het te föhnen of te krullen. Vooral bij langere modellen heeft echt haar vaak de meest natuurlijke uitstraling. Voor alle haarwerken geldt dat door speciale technieken u niet bang hoeft te zijn voor afglijden of verschuiven. Al deze verschillen maken dat de prijzen van haarwerken sterk uiteen lopen.

Pruiken en haarwerken  bekijk hier verschillende pruiken en haarwerken
Andere hoofdbedekkingen

Andere hoofdbedekkingen

Ook voor andere hoofdbedekkingen kunt u bij Ella HaarWerk terecht. Wij bieden u een ruime keus aan mutsjes, petten etc. Met het wisselen van de seizoenen veranderen we ook ons assortiment. Randjes haar op elastiek, die je kunt dragen onder mutsen of petten zijn een gewild artikel.

Andere hoofdbedekkingen  bekijk hier verschillende andere hoofdbedekkingen

Verzorgingproducten

Om uw hoofdhuid en/of uw haar zo goed mogelijk te verzorgen bieden wij u een advies op maat. Hiervoor werken wij met mediceuticals. Dit is een bedrijf dat systemen levert ter ondersteuning bij chemotherapie, hormonale kwesties, psoriasis, alopecia, exceem en andere hoofdhuid problematiek. Mediceuticals levert haarverlies vertragende producten en helpt u daarmee in een periode van haarverlies. Tenslotte is het belangrijk dat uw haar weer zo gezond en sterk mogelijk terugkomt.

Andere hoofdbedekkingen  ga naar de website van mediceuticals

Anko Haarwerk Specialist
U kunt ook bij ons terecht
voor borstprotheses &
speciale lingerie via
EllaOpMaat borstprotheses en speciale lingerie
Ambachtweg 12   2841 LZ Moordrecht   &   Groene Hart Ziekenhuis   Bleulandweg 10   2803 HH Gouda    M 06 1262 7030   info@ellahaarwerk.nl